Virtueel bezoek

Duik hier in de virtuele rondleidingen van de scholen in Lokeren. Bekijk de filmpjes:

  • Op de pc/laptop: stel de kwaliteit in op 1080, 1440 of hoger en sleep met de muis om rond te kijken. Werkt in de browsers Chrome, Firefox, MS Edge en Opera (niet in Safari dus).
  • Op de smartphone: in de Youtube-app. Stel de kwaliteit in op 1440 of hoger en swipe of beweeg je smartphone om rond te kijken. Surfen via een gewone browser ondersteunt de video niet optimaal.

De Tovertuin

Schijnt de zon? Dan spelen, leren en ontdekken de kleuters van De Tovertuin graag buiten! Directeur Sofie stelt je voor aan deze bruisende brede school, waar ouders, leerkrachten en kinderen één grote familie zijn.

De Springplank

Racende robotjes, kleurrijke klimparcours en zorgzame leerkrachten komen op je pad tijdens de rondleiding in De Springplank. Je loopt ook directie Imme en juf Ilse tegen het lijf (vlak vóór ze samen in lachen uitbarsten.) Op deze school kan je kindje tot zijn 18de les volgen.

Duizendvoet – OLV-college

Groei, humor, plezier, zorgzaamheid en respect. Die waarden komen echt tot leven in kleuterschool Duizendvoet. Juffen die poppenkast spelen, kleuters die met scheerschuim experimenteren en bijzonder enthousiaste mama’s: ze zijn er geen uitzondering! Directeur Kathleen toont je de school, onder het goedkeurend oog van schoolmascotte Millie Duizendvoet.

Veertjesplein

Leerling Karlijn vertelt je wat ze nu écht het leukst vindt aan haar school Veertjesplein. Je hoort haar getuigenis en die van haar mama, zorgcoördinator en directrice Anja. Ondertussen verken je de drie speelplaatsen en woon je creatieve lesmomenten bij.

Bengel

Directeur Dorien heet je welkom op basisschool De Bengel, waar kinderen in eerste plaats een warm thuisgevoel aangeboden krijgen. Je komt binnen in de kleine maar bijzonder fijne instapklas van juf Isabelle waar de peuters net aan hun fruitmomentje begonnen zijn.

Madelief

Van instapklas tot uitzwaaimoment. Kijk mee hoe een leerling in de Madelief zich door de jaren heen al spelend en lerend ontplooit. Dwaal mee door de fantasierijke klaslokalen en gangen van deze basisschool in hartje Lokeren!

© 2021 School in zicht vzw / t 03 270 38 05 / stuur e-mail / facebook / privacy / design: duall